Stukadoorswerkzaamheden

Bent u op zoek naar een ervaren stukadoor voor uw project die kwalitatief hoogstaand werk levert tegen een eerlijke prijs? Ons team van 10 vakmensen staat klaar om uw muren en plafonds perfect af te werken. Of het nu gaat om het afwerken van de binnenmuren van uw woning of de buitenmuren van uw bedrijfspand, het juiste stukadoorsbedrijf kan het verschil maken.

Buiten Stukadoorswerkzaamheden

Op het gebied van stukwerk bieden wij diverse mogelijkheden, zowel voor binnen als buiten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een strakke afwerking van uw wanden en plafonds, maar ook voor meer decoratieve opties zoals spachtelputz of vakverdeling. Op onze inspiratiepagina kunt u een kijkje nemen en inspiratie opdoen voor uw eigen project.

Keijzer icon 01

Buitengevel met vakverdeling

Keijzer icon 01

Buitengevel strak/glad

Keijzer icon 01

Schuur/tuinhuis

Keijzer icon 01

Plantenbakken/tuinbanken

Keijzer icon 01

Spagtelputz

Keijzer icon 01

Renovatie/restauratie

Keijzer icon 01

Stuken in natte ruimtes zoals de wc en badkamer

Neem contact met ons op!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!
Bijlage

Stukadoor Keijzer

Runmoolen 6
1181 NZ Amstelveen

Ervaring en kwaliteit

Bij Keijzer verbouwingen bent u aan het juiste adres voor verschillende
verbouwwerkzaamheden. Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak leveren wij altijd stukwerk van hoge kwaliteit. Onze vakmannen worden regelmatig bijgeschoold en worden uitgerust met de allerbeste materialen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor verbouwingen en schilderwerk. Elke klus is anders, daarom geven wij persoonlijk advies en leveren we altijd maatwerk.