Stukadoor Hoofddorp

Stucwerk aangebracht door onze stukadoors in Hoofddorp

Trekt u net in een woning? Gaat u binnenkort uw woning verkopen of gaat u uw woning renoveren? Dan is het verstandig om de muren en plafonds opnieuw te laten stuccen. Zo worden eventuele scheuren weggewerkt en kunt u ook kiezen om een nieuwe lak aan te brengen aan de muren. Vaak worden nieuwbouwhuizen afgewerkt met behangklare muren. Het nadeel hiervan is dat deze muren enkel geschikt zijn om te behangen. In dit type muur zitten vaak structuren die gelijk zichtbaar zijn na het sauzen (verven) van de muren. Maar ook monumentale panden en oudere woningen moeten regelmatig opnieuw worden gestuct, zodat uw pand in topstaat blijft. Onze stukadoors helpen u graag bij het stuccen van uw muren en plafonds van uw pand in Hoofddorp.

Stukadoor Hoofddorp

Stukadoor Hoofddorp nodig? Wij staan voor u klaar!

Onze stukadoors hebben al talloze mensen blij kunnen maken met perfect afgewerkte muren en plafonds voor hun woning in Hoofddorp. Wij werken met hoogwaardige materialen zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van de prachtige muren en plafonds van uw woning. Wij denken graag met u mee wat de mogelijkheden zijn voor uw woning. Afhankelijk van het type ondergrond, dikte van het stucwerk bepalen wij wat de beste opties zijn voor uw stucwerk in uw woning in hoofddorp. Wij hebben ruime ervaring met diverse typen stucwerk zoals:

  • Sierpleister
  • Glad pleisterwerk
  • Buitengevels en schilderklaar stucwerk

Ieder type stucwerk heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Samen met u bespreken onze stukadoors de mogelijkheden voor uw woning in Hoofddorp.

Stucwerk repareren

Het kan voorkomen dat er beschadigingen of scheurtjes ontstaan in het stucwerk. Met name bij ouder stucwerk is dit een veel voorkomend probleem. Het is wel belangrijk om het stucwerk zo te herstellen dat de scheuren, of andere beschadigingen, niet meer zichtbaar zijn met het oog. Onze stukadoors hebben ruime ervaring bij het onzichtbaar herstellen van scheurtjes in uw muren en plafonds van uw woning in Hoofddorp. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden om de herstelwerkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren en daarnaast adviseren wij u hoe u het beste nieuwe scheuren kunt voorkomen.

Vrijblijvende offerte

Neem direct contact met ons op

Neem contact met ons op!