Buiten stukadoorswerkzaamheden

Bent u op zoek naar een stukadoor voor uw buitengevel? Wij van Keijzer verbouwingen staan voor u klaar. Onze vakmensen hebben ruime ervaring in het stukadoren van buitengevels en zorgen voor een hoogwaardige afwerking.

Buiten Stukadoorswerkzaamheden

Voor stukwerk buiten zijn er bij ons verschillende mogelijkheden beschikbaar. Hier spreken we over buitengevel werk. Onze specialisten in afwerkproducten zijn altijd betrokken bij dit proces om te zorgen voor een hoogwaardige afwerking en een gevel waar je lang plezier van hebt. We bieden diverse opties aan. Gaat u voor een gladde afwerking of voor een vakverdeling?

Naast het stukadoren van buitengevels, denken wij ook graag met u mee over uw tuin. Zo bieden wij de mogelijkheid om plantenbakken te voorzien van stucwerk en kunnen we ook uw schuur van een mooie afwerking voorzien.

Keijzer icon 01

Buitengevel met vakverdeling

Keijzer icon 01

Buitengevel strak/glad

Keijzer icon 01

Schuur/tuinhuis

Keijzer icon 01

Plantenbakken/tuinbanken

Neem contact met ons op!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!
Bijlage

Stukadoor Keijzer

Runmoolen 6
1181 NZ Amstelveen

Ervaring en kwaliteit

Bij Keijzer verbouwingen bent u aan het juiste adres voor verschillende
verbouwwerkzaamheden. Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak leveren wij altijd stukwerk van hoge kwaliteit. Onze vakmannen worden regelmatig bijgeschoold en worden uitgerust met de allerbeste materialen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor verbouwingen en schilderwerk. Elke klus is anders, daarom geven wij persoonlijk advies en leveren we altijd maatwerk.