Stukadoor Amstelveen

U bent op zoek naar een stukadoor in Amstelveen? Zoek dan niet verder. U bent bij Stukadoor Keijzer aan het juiste adres. Wij zijn dé partij die uw muren en plafond vakkundig afwerkt tegen een eerlijke en aantrekkelijke prijs. Met ruim 20 jaar aan ervaring hoeft u zich absoluut geen zorgen te maken dat wij een puinhoop maken van uw woning, en is kwaliteit gegarandeerd.

Als je aan stukadoor Amstelveen denkt, denk je aan Stukadoor Keijzer. We staan met tien man sterk om jouw muren en plafonds weer om te toveren tot nieuwstaat. Geen klus is te groot of te klein voor ons ijzersterke team. Ivo Keijzer heeft het stuken met de paplepel ingegoten gekregen van zijn vader. Mede door deze vroege ontwikkeling en de juiste vakopleiding is kwaliteit niet uit te sluiten.

Stukadoor AmstelveenKwaliteit staat bij ons dus hoog in het vaandel. Daarom werken we bij Stukadoor Keijzer uitsluitend met hoogwaardige materialen. We hebben de ontwikkelingen van de materialen die veel worden gebruikt in onze branche de afgelopen veertig jaar van dichtbij meegemaakt en getest. Hier hebben wij de beste uit geselecteerd om deze vervolgens gebruiken tijdens onze opdrachten zodat u het beste resultaat krijgt.

Onze klantenkring is ontzettend divers. Er kloppen voornamelijk Bedrijven en particulieren bij ons aan met een kantoorpand of een woning. Maar ook verenigingen en stichtingen zoals scholen en makelaars die hun panden zien verouderen en wel een opknapbeurt kunnen gebruiken.

Bent u klaar met de verslechterde staat waarin uw pand verkeert, en wilt u weer kunnen genieten van een woning die er goed en verzorgd uitziet? Neem dan contact op met Stukadoor Keijzer. Wij zullen bij u langskomen om te bekijken wat de situatie is. Aan de hand van dit bezoek kijken we samen wat de mogelijkheden zijn op het gebied van stuken, maken we afspraken en zullen wij een offerte opstellen.      

Vrijblijvende offerte

Neem direct contact met ons op

Neem contact met ons op!