Stukadoren

Bent u op zoek naar een stukadoor die vakkundig te werk gaat, tegen een eerlijke prijs? Zoek niet verder! Bij Stukadoor Keijzer bent u aan het juiste adres voor het laten stuken van uw wanden en plafonds. Wij helpen u door stukwerk van een hoge kwaliteit te leveren, tegen een eerlijke prijs.

Ruime ervaring

Door onze ruime ervaring (20 jaar) bent u er zeker van dat ook uw project vakkundig zal worden afgerond. Geen project is ons te groot of te klein. Ons team van 10 man staat voor u klaar om uw muren en plafonds af te werken.

Stukadoor Keijzer onderscheidt zich door de ervaring en kundigheid van het personeel. Zo hebben wij stukadoors met 20 jaar, verf spuiters met 10 jaar en vakschilders met 15 jaar ervaring.

Bekijk onze recensies

Neem gerust een kijkje op onze ‘recensie’ pagina. Hier vindt u de reacties van particulieren en bedrijven die gebruik hebben gemaakt van onze diensten. Wij hopen in de (nabije) toekomst ook uw tevreden reactie toe te kunnen voegen!

Vrijblijvende offerte

Neem direct contact met ons op

Neem contact met ons op!

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.