Reparatie & Restauratiewerk

Beschadiging opgelopen in je huis en wil je het professioneel gerepareerd laten worden? Zoek niet verder! Bij Stukadoor Keijzer bent u aan het juiste adres voor restauratie projecten.

Een ongeluk zit helaas in een klein hoekje, en een beschadiging kan erg in het oog springen. Wij repareren een beschadiging dan ook snel doordat wij beschikken over een goed team van ervaren medewerkers die al deze projecten snel en vakkundig afronden. Ons doel is om het geheel zo te restaureren zodat u geen verschil meer ziet! Wij stoppen pas tot u volledig tevreden bent.

Restauratie is een vak apart

Door de jaren heen hebben wij regelmatig projecten uitgevoerd voor Monumentenzorg. Wij worden ingeschakeld omdat wij naast de nieuwste technieken ook het ambachtelijke werk tot onze mogelijkheden hebben.

Bij restauratie gaat het vooral om de liefde voor het oude, en dit tot in de kleinste details herstellen tot de oude glorie. Dat wij dit tot een goed einde kunnen brengen komt wel naar voren uit onze voortdurende samenwerking met Monumentenzorg. Wij staan ook te allen tijden voor u klaar om uw restauratie project vakkundig en ambachtelijk af te ronden.

Wilt u weten hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek! Vul hier rechts uw gegevens in, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op voor een afspraak.

Neem contact met ons op!

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.