Pleisterwerk

Heeft u een pleisterwerk project? Zoek niet verder! Bij Stukadoor Keijzer bent u aan het juiste adres voor al uw pleisterwerk projecten.

Stukadoor Keijzer biedt verschillende types pleisterwerk aan, die ieder zijn eigen uitstraling en afwerking hebben. De verschillende types zijn:

  • Gladpleisterwerk
  • Sierpleister
  • Betonpleisterwerk
  • Marmerpleisterwerk

Gladpleisterwerk is het gladste resultaat wat u op de muren kan krijgen. Wanneer u uw muren echt strak en glad wilt hebben dan zullen wij dit op de juiste manier aanbrengen. Een gladde muur zal de ruimte groter doen ogen, daar komt bij dat mocht er een scheur optreden omdat uw woning nog werkt of om een andere reden, een scheur of andere beschadiging bij gladpleisterwerk onzichtbaar weggewerkt kan worden. Een nadeel van gladpleisterwerk is dat elke onregelmatigheid echt zichtbaar is, dus wanneer dit uitgevoerd wordt door een onervaren stukadoor u dan niet het mooie effect krijgt.

Sierpleister is een pleistermateriaal met een fijne, korrelige structuur. Het is leverbaar in verschillende kleuren en structuren. Graag vertellen wij u hier meer over in een informerend gesprek!

Betonpleisterwerk is een heel robuuste vorm van pleister. Dit materiaal is geschikt om gebruikt te worden in ruimtes die vochtig kunnen worden, denk bijvoorbeeld aan de badkamer. Ook zou dit materiaal buiten gebruikt kunnen worden.

Marmerpleister is een materiaal waarin korreltjes marmer verwerkt zitten, dit geeft echt een uniek resultaat op uw muren. Bij het uitdrogen zal het tussenliggende materiaal zich iets terugtrekken waardoor het marmer effect echt naar voren komt.

Wilt u weten welk type pleisterwerk het beste bij uw wensen past? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek! Vul hier rechts uw gegevens in, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op voor een afspraak.

Neem contact met ons op!

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.