Schilderwerk

Bent u op zoek naar een ervaren schilder die uw project professioneel afrondt, tegen een eerlijke prijs? U kunt bij Stukadoor Keijzer ook terecht voor uw binnen schilderwerk! Wij hebben de kennis, ervaring en kunde in huis om een klus in uw pand naar volle tevredenheid af te ronden. Sterker nog, wij streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen.

U kan ons inzetten voor het schilderen van uw:

  • Kozijnen
  • Deuren
  • Muren
  • Plafonds

Stukadoor Keijzer onderscheidt zich door de ervaring en kundigheid van het personeel. Zo hebben wij stukadoors met 20 jaar, verf spuiters met 10 jaar en vakschilders met 15 jaar ervaring. Door onze allround opstelling en de ervaring van ons team hebben wij al vele grote en kleinere projecten afgerond. U kunt voorbeelden van afgerond werk vinden op onze ‘projecten’ pagina.

Een tevreden klant, daar doen wij het voor

Uiteindelijk gaat het erom dat u tevreden bent met het eindresultaat. Om die reden willen wij voor uw project graag eerst met u het gesprek aangaan, om de mogelijkheden te bespreken.

Heldere communicatie is in onze ogen van groot belang. Dit betekent dat ook tijdens de opdracht, wij contact met u zullen blijven onderhouden, want uw mening is voor ons belangrijk. Al met al resulteert dit in een prachtige prijs/kwaliteit-verhouding, waarbij u 100% tevreden zult zijn met het resultaat.

Vul hiernaast het formulier in voor een offerte. Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met u op voor een afspraak waarin wij vrijblijvend de mogelijkheden bespreken.

Neem contact met ons op!

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.