Stukadoren

Bent u op zoek naar een stukadoor die vakkundig te werk gaat, tegen een eerlijke prijs? Zoek niet verder! Bij Stukadoor Keijzer bent u aan het juiste adres voor het laten stuken van uw wanden en plafonds. Wij helpen u door stukwerk van een hoge kwaliteit te leveren, tegen een eerlijke prijs.

Door onze ruime ervaring (20 jaar) bent u er zeker van dat ook uw project vakkundig zal worden afgerond. Geen project is ons te groot of te klein. Ons team van 10 man staat voor u klaar om uw muren en plafonds af te werken.

Schilderwerk

Bent u op zoek naar een ervaren schilder die uw project professioneel afrondt, tegen een eerlijke prijs? U kunt bij Stukadoor Keijzer ook terecht voor uw binnen schilderwerk!

Wij hebben de kennis, ervaring en kunde in huis om een klus in uw pand naar volle tevredenheid af te ronden. Sterker nog, wij streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen.

Pleisterwerk

Heeft u een pleisterwerk project? Zoek niet verder! Bij Stukadoor Keijzer bent u aan het juiste adres voor al uw pleisterwerk projecten.

Stukadoor Keijzer biedt verschillende types pleisterwerk aan, die ieder zijn eigen uitstraling en afwerking hebben. De verschillende types zijn:

  • Gladpleisterwerk
  • Sierpleister
  • Betonpleisterwerk
  • Marmerpleisterwerk

Reparatie en Restauratiewerk

Beschadiging opgelopen in je huis en wil je het professioneel gerepareerd laten worden? Zoek niet verder! Bij Stukadoor Keijzer bent u aan het juiste adres voor restauratie projecten.

Een ongeluk zit helaas in een klein hoekje, en een beschadiging kan erg in het oog springen. Wij repareren een beschadiging dan ook snel doordat wij beschikken over een goed team van ervaren medewerkers die al deze projecten snel en vakkundig afronden. Ons doel is om het geheel zo te restaureren zodat u geen verschil meer ziet! Wij stoppen pas tot u volledig tevreden bent.

Verf latex spuiten

Kunnen uw muren of plafond weer een kleurtje gebruiken? Zoek niet verder! Bij Stukadoor Keijzer bent u aan het juiste adres voor al uw latex of verf projecten.

Een van de meest efficiënte methodes om latex of verf aan te brengen is spuiten. Het spuiten van verf of latex zorgt ervoor dat er snel een relatief dunne laag aangebracht wordt. Een van de grootste voordelen van het latex spuiten is de snelheid van werken en de prachtige strakke afwerking.

© Copyright - Stukadoor Keijzer